Hozzászólások száma : 19 Join date : 2013. Aug. 04.
Tárgy: karakter kereső Pént. Aug. 30, 2013 3:18 am
...
faustus walden
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2013. Sep. 28.
Tárgy: Re: karakter kereső Vas. Szept. 29, 2013 6:36 am
brenna lyons || 23 || wolves || holland roden
A kocsidban hangosan dübörgött az AC/DC valamelyik száma, téged pedig túlságosan lekötött a következő vizsga, amikor az egyetemre igyekeztél, s elütöttél. Nem akartad! Oh, hát hogyan is akarhattál rosszat olyasvalakinek, akit soha életedben nem láttál, nem igaz? Teljesen megrémültél, ám arra még volt elegendő energiád, hogy a mentőket tárcsázd. Nem akartál magamra hagyni. Egész végig benn maradtál a kórházban, míg magamhoz nem tértem és közölték a diagnózist. Aggódtál értem. Segíteni akartál nekem mindenáron, hisz nem volt senkim se, aki ezt megtette volna helyetted. S bár egy kicsit az agyamra mész, mert majdnem minden percben felhívsz, hogy megtudd, mi van velem, s mert előszeretettel tömöd belém az erőleveseket, mondván: "Ez majd visszahozza minden emlékedet." Mégis, egy kicsit talán örülök, hogy elütöttél, mert így megismerhettelek téged.
Nem szeretném teljes mértékben meghatározni a karakter életét. Csupán a fent említettekhez ragaszkodom, a többi az alkotóra van bízva. Küldj egy PM-et, ha érdekel!
beregisztrálva !
Brenna Lyons
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2013. Sep. 30.
Tárgy: Re: karakter kereső Szer. Okt. 02, 2013 12:15 am
Alexis _______ || 23 || humans || Crystal Reed
A legjobb barátnő, aki nélkül nem tudtam volna átvészelni az életet. Mindig ott voltunk egymásnak, együtt mindent meg tudtunk oldani. A jogi egyetemen is ugyan úgy állunk, hamarosan ő is fejez, mint ahogyan én. Nélküle az életem nem is lenne élet. Minden buliban benne van, nagyon kedves lány. Csak annyit nem tud még rólam, hogy mi is vagyok pontosan... ezt még nem sikerült elmondanom neki. Várom a megfelelő pillanatot, de nem tudom, hogyan is fog rá reagálni majd. Remélem életem végéig tudok majd vele hülyülni és bulizni is. Az elvesztése nagyon fájna
-Változtatások esetén felkereshettek pmben nyugodtan! -
Barker Allstric
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2013. Sep. 30.
Tárgy: Re: karakter kereső Szer. Okt. 02, 2013 2:29 am
Lora Calder
Kor: 20-23 Faj: Farkas Nem: Nő Jellem: Amit megszabok, hogy hataloméhes legyen és haszonleső. Karakterek kapcsolata: Barry mindig is vonzódott a lányhoz, bár ezt soha nem mondta volna neki, elvégre a falkavezér társa volt, elméletben pedig nemcsak társa, hanem ágyasa is. Azonban mikor Barker megölte Symur-t, szabad utat nyert Lora szívéhez, aki meglepő módon karjaiba omlott. Barry csak most kezdi sejteni, hogy Lora csupán azért van mellette, mert szüksége van a biztonságra és arra, hogy hatalmasnak érezze magát a falka többi tagja között - elvégre aki az alfához közel áll, annak tálcán kínálják a tiszteletet. PB.: Ginta Lapina - esetleg még más szőkeség is szóba jöhet, ha van ötleted. Kritérium: Mindössze annyi, hogy aktív user vállalja. Minden másban rugalmas és meggyőzhető vagyok, szóval hajrá!
Ralph Warens
Kor: 23 és afölött Faj: Farkas Nem: Férfi Jellem: Forrófejű és nyughatatlan, aki folyton folyvást rohanna és világot járna, ha tehetné. Bosszantja, hogy a falka által ide van kötve Mercy Falls-ba. Barry-t, mint legjobb barátját, a világ végére is követné. Karakterek kapcsolata: Két éve még ellenségek voltak, mostanra legjobb barátokká váltak - Barry megmentette Ralph életét egy tavaszi vadászat idején. Tökéletesen megértik egymást, olvasnak a másik testbeszédéből, így biztonságban érzik magukat a másik mellett. Ralph-nak tekintélye van a falkában, nem hiába - két hónappal ezelőtt ő kezdeményezte a támadást Symur ellen, végül Barker harapta át annak torkát. PB.: Francisco Lachowski - Marlon Teixeira is megfelel, de fogadok egyéb ajánlatot is. Kritérium: Ralph is aktív usert kíván, minden más nála is alkuképes.