wolves of mercy falls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

wolves of mercy falls

...

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
welcome

wolves: 5

humans : 3

hunters : 1

nők : 5

férfiak : 4
staff
madeleine
dorne

archie
lawson

emilia
shilas

ic chat
Legutóbbi témák
» Marcie Gallagher
Lana Winters EmptySzomb. Okt. 19, 2013 1:12 am by Emilia Shilas

» caius loontwill
Lana Winters EmptyVas. Okt. 13, 2013 8:28 am by Emilia Shilas

» MF Városi Könyvtár - Lana & Barker
Lana Winters EmptySzomb. Okt. 12, 2013 8:41 am by Lana Winters

» Mercy Falls High School - Archie & Lana
Lana Winters EmptySzomb. Okt. 12, 2013 7:33 am by Lana Winters

» pb foglaló
Lana Winters EmptySzer. Okt. 09, 2013 6:02 am by Sofía de Castro

» Sofía de Castro
Lana Winters EmptySzer. Okt. 09, 2013 4:47 am by Madeleine Dorne

» just maccon
Lana Winters EmptySzer. Okt. 09, 2013 4:39 am by Madeleine Dorne

» lora calder;;
Lana Winters EmptyVas. Okt. 06, 2013 4:58 am by Archie Lawson

» Aaron Redway
Lana Winters EmptyVas. Okt. 06, 2013 1:18 am by Aaron Redway

Lana Winters

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Lana Winters

Lana Winters

Hozzászólások száma : 5

Lana Winters Empty
TémanyitásTárgy: Lana Winters   Lana Winters EmptySzomb. Szept. 28, 2013 8:17 am

Winters

Lana

születésnap
1993.04.13.
becenév
Alana, Lanabanana
csoport
wolves
családi állapot

egyedülálló
pb
Lana Del Rey
user
Rain

Our homecoming queen
Had a lot to prove and so many to please
She's just somebody's daughter
Just looking for somebody to love her

"A szokottnál is felsőbbrendűen nézek, ahogy belépek az iskola főbejáratán. Bőrdzseki, testhez simuló farmer, magas sarkú bokacsizma. Mindenki néz. Érzik rajtam a méregdrága parfüm illatát - ami valójában csak egy hamisítvány, és három dollárba került -, a piros Marlboroét és a Jack Daniel's-ét. Igen, ez is egy átlagos éjszaka volt. Elszálltam. Kurva másnapos vagyok. Beszívtam. Minden olyan... mint egy filmben. Mámorító. Élvezem a tekinteteket. Tisztelet van bennük, ugyanakkor látom a kérdőjeleket a fejek fölött. Az arcokra különböző kérdések vannak felírva - még másnaposan is látom ezeket a kérdéseket: Ribanc? Drog? Szerdán? Normális? Igen. Igen. Igen. Nem.
Tekintetem bódult, mozgásom szokásosan kecses és magabiztos, kissé talán darabos. Kótyagos.
A szekrényemhez lépek, kinyitom a téglavörös színű ajtót és besöpröm a könyveket és a füzeteket a táskámba. Az órarendre pillantok, de csak formaságból. Le se szarom, milyen óráim lesznek. Meghúzódok majd a hátsó sorokban. Beveszek egy rágót. A tükörbe nézek. Tökéletes. Káoszos. A Lana Winters-effektus."

Now there's no holding back, I'm making to attack
My blood is singing with your voice, I want to pour it out
The saints can't help me now, the ropes have been unbound
I hunt for you with bloody feet across the hallow'd ground

Alkatom magas, vékony, de vannak domborulataim. Gyengének tűnhetek, de van bennem erő! Bőröm halvány barackszínű - itt-ott sebhelyek éktelenkednek testemen -, hajam sötétbarna és hosszú. Ehhez színben tökéletesen illő aranybarna, olykor zöldes színű szempár társul. Nem mosolygok túl sokat. Mindig úgy nézek ki, mint aki épp most lépett ki egy '60-as évekbeli filmből. Állandóan sötét-, és retro légkör vesz körül.

Olyan vagyok, akár egy arculcsapás. Egyenes jellem, mindenkinek kertelés nélkül megmondom a véleményemet; viszont tudok hazudni, nagyon is jól. Számomra az 'élet' szó azt jelenti: kihívás.
Állandóan összeütközésbe kerülök a környezetemmel és gyakran úgy vágok bele a harcba, hogy nem mérem fel az ellenfelem erejét. A kudarc azonban nem tör le, még be sem gyógyultak a sebeim (akár testi, akár lelki), már újra a küzdőtéren vagyok, új célért, új eszményekért, új dicsőségért harcolva. Az akadályokat egyetlen elsöprő rohammal győzöm le. Számomra egy a fontos: győzni, élre kerülni. Harc közben szerzett sebeimmel nem törődöm, veszteségeimre fittyet hányok. Kudarcaimból nem tanulok, képes vagyok századszor is nekirugaszkodni egy akadálynak, gondolván, ezúttal egészen biztosan legyőzöm.
Nincs érzékem ahhoz, hogy megkülönböztessem a kicsit a nagytól, a lényegeset a lényegtelentől, mert csak rohanni tudok. Szeretem a kalandos, extrém dolgokat, a rohanó és robbanó természetemnek megfelelő változatosságot.
Imádok mozogni, sportolni, lételemem a jövés-menés, nem tudok nyugton ülni. Nem telik el nap anélkül, hogy ne futnék pár kilométert. Odavagyok néhány extrémsportért is: a hegymászásért, a snowboardozásért és a sárkányrepülőzésért.
Nem igazán gyűjtök régiségeket, nem őrizgetek családi ereklyéket. Nem szeretek a gyermekkoromra emlékezni, vagy beszélni róla, mivel nem volt épp 'móka és kacagás'.
Ahhoz vagyok szokva, hogy amit mondok, a környezetem ellentmondás nélkül elfogadja. Talán ezért is gőzölök be gyorsan, ha ellenállást tapasztalok. Ilyenkor általában először nem az indulat tör ki belőlem, hanem a gúnyos, szarkasztikus megjegyzések; később azonban kibukik belőlem és volt már rá példa, hogy törtem és zúztam. Haragtartó vagyok, de tudok bocsánatot kérni - előbb vagy utóbb, de inkább utóbb. Akit letepertem, azon nem állok bosszút, hiszen azt a csatát már megnyertem.
Határozott és rámenős vagyok. Leginkább a robbanékonyság, a becsvágy és a bátorság jellemez. Imádom felrúgni a hagyományokat és a korlátokat; a magam útját járni, olykor tilosban. Meg nem alkuvó természet vagyok, aki nem befolyásolható.
Szeretek parancsolni és képtelen vagyok az engedelmességre, ez az alaptermészetem. Párkapcsolatomban is szeretek irányítani. Számomra magától értetődő, hogy mindenki az én fejemmel gondolkodik, és az én szívemmel érez. Gyakran hiszik rólam, hogy önző vagyok, pedig csak hiányzik belőlem az empátia. 'Azt hiszem, én olyan vagyok, mint egy magányos farkas... nem azt mondom, hogy egyáltalán nem szeretem az embereket, de - az igazat megvallva - csak akkor kedvelem őket, ha lehetőségem van mélyen a szívükbe és a fejükbe látni.'
Nem szeretem megmutatni érzelmes oldalamat, a legtöbb ember szemében én mindig is a kemény, kőszívű harcos maradok, aki csak önmagáért él. Igen, egoista vagyok, viszont tudok szeretni.
Rossz szokásom, hogy káromkodok és sokat cigizek.

The fabric of your flesh, pure as a wedding dress...

Farkasként közepes méretű, kissé sovány, törékenynek tűnő példány vagyok, sötétszürke bundával. Végtagjaim hosszúak, alkatom még farkasbőrben is kecses. A falkában a vadász posztot töltöm be. Nem riadok vissza a harcoktól és a sérülésektől sem.
© darren criss
Vissza az elejére Go down
Archie Lawson

Archie Lawson

Hozzászólások száma : 14

Lana Winters Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lana Winters   Lana Winters EmptySzomb. Szept. 28, 2013 9:17 am

Elfogadva !

hajj, de imádtam. tetszik a stílusod, remélem játszol velem valamikor. szóóval.. semmi hiba nem volt, és el vagy fogadva ! : D
Vissza az elejére Go down

Lana Winters
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» MF Városi Könyvtár - Lana & Barker
» Mercy Falls High School - Archie & Lana

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
wolves of mercy falls :: karakteralkotás :: a csodálatosak :: wolves-
Ugrás: