wolves of mercy falls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

wolves of mercy falls

...

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
welcome

wolves: 5

humans : 3

hunters : 1

nők : 5

férfiak : 4
staff
madeleine
dorne

archie
lawson

emilia
shilas

ic chat
Legutóbbi témák
» Marcie Gallagher
lora calder;; EmptySzomb. Okt. 19, 2013 1:12 am by Emilia Shilas

» caius loontwill
lora calder;; EmptyVas. Okt. 13, 2013 8:28 am by Emilia Shilas

» MF Városi Könyvtár - Lana & Barker
lora calder;; EmptySzomb. Okt. 12, 2013 8:41 am by Lana Winters

» Mercy Falls High School - Archie & Lana
lora calder;; EmptySzomb. Okt. 12, 2013 7:33 am by Lana Winters

» pb foglaló
lora calder;; EmptySzer. Okt. 09, 2013 6:02 am by Sofía de Castro

» Sofía de Castro
lora calder;; EmptySzer. Okt. 09, 2013 4:47 am by Madeleine Dorne

» just maccon
lora calder;; EmptySzer. Okt. 09, 2013 4:39 am by Madeleine Dorne

» lora calder;;
lora calder;; EmptyVas. Okt. 06, 2013 4:58 am by Archie Lawson

» Aaron Redway
lora calder;; EmptyVas. Okt. 06, 2013 1:18 am by Aaron Redway

lora calder;;

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Lora Calder

Lora Calder

Hozzászólások száma : 2

lora calder;; Empty
TémanyitásTárgy: lora calder;;   lora calder;; EmptySzomb. Okt. 05, 2013 2:26 am

Calder

Lora

születésnap
1992.07.22
becenév
L
csoport
wolves
családi állapot

bonyolult
pb
Elsa Hosk
user
Endóriel

Hideg futkos hátamon, izmaim megfeszülnek ahogy ijedten meredek előre. Közbe kellene lépnem, megállítani a két farkast ahogy egymásnak esnek. Félek. Nem akarok megsérülni. Önző vagyok, tudom. Mindig is saját céljaim lebegtek szemem előtt. Sosem találkoztam olyan személlyel akiért megérte volna változni, és szerintem sosem fogok. Túlságosan fontos, hogy nekem legyen jó, de most valahogy még is úgy érzem tennem kéne valamit. Symur a falka vezér én pedig a párja független attól, hogy tudom bárkivel össze fekszik, ha úgy tartja kedve még sem hányom szemére. Ha megtenném egyszerűen kidobna és a tisztelet mely általa jár nekem szertefoszlana. Ismét gyengének és jelentéktelennek érezném magam. Mancsaim mintha a hóba tapadnának, rettegéstől nem tudok moccanni. Hangos vicsorgás, nyüszítés, vér érces bűze terít be mindent. Eluralkodik felettem a pánik őrjítő homálya és ahelyett, hogy segítenék Symurnak külön álló Barryra pillantok, majd elszaladok. Csak szaladok amerre látok, be a fák közé. Lábaim égnek a jeges hótól, de nem érdekel a fájdalom. Egyfolytában azon kattog az agyam, hogy valakit majd siratni fog a falka. Mi van, ha megölik Symurt? Ki lesz az új vezér, és mi lesz velem? Áhh...ez nem lehetséges. Ő nagyon erős és büszke nem hagyja magát. De nem tudom kettővel hogyan birkózik meg. Egy vaskos törzsű fa tövében megpihennek egy kicsit. Lihegve nézek körbe, próbálok nyugodtabb állapotba kerülni. Felkavartak a látottak, hallottak és a fejemben és ezernyi dolog kering. Lassan újból normális ütemben dobog a szívem, s a levegőt sem kapkodva kell belélegeznem. Újból szaladni kezdek de nem előre hanem vissza a küzdelem helyszínére. Nem bírom! Tudnom kell mi történt. Ki sérültek meg..ki halt meg. Ahogy visszaérek látom, hogy valamelyikük elfeküdve a hóban kész, hogy elvigye a zordkaszás. Megtorpanok egy pillanatra. Érzem, hogy Symur az és valamiért nem tudom eldönteni, hogy örüljek e vagy sem. Nem tudom miért, de vegyes érzések kavarognak bennem. Nagyot nyelek miközben elindulok a két lihegő farkas felé. Jól gondoltam, a vezér fekszik vérben ázva a földön. Egy pillanatra fellélegezve érzem magam, de aztán eszembe jut, hogy megint egy senki leszek ha ő nincs. Zavartan nézek Barker-re és Ralph-ra. Melyikük volt? Melyikük lesz az új főnök? Bármelyikük is legyen az közel kell kerülnöm hozzá. Nem veszíthetem el amiért annyit szenvedtem. Symurt sosem szerettem még is mindent megadtam neki, muszáj volt, hogy védelme alá kerüljek és figyelmet kapjak. Mindenki tisztelt és miért? Mert hozzá tartoztam, de most kihez tartozok? Senkihez, de ez nem lesz sokáig így! Barry hatalom teljesen lép elő, ahogy kihúzza magát már tudom is kivel találom szemben magam, az új falkavezérrel. Még nem sejti de én már tudom, hogy Ő az enyém lesz nem is olyan sokára. Symur halála nem vehet el tőlem semmit.
© darren criss
Vissza az elejére Go down
Archie Lawson

Archie Lawson

Hozzászólások száma : 14

lora calder;; Empty
TémanyitásTárgy: Re: lora calder;;   lora calder;; EmptyVas. Okt. 06, 2013 4:58 am

Elfogadva !

rossz kislány! látod, téged is csak a pénz érdekel. vagyis a hatalom.. a kettő tulajdonképpen majdnem ugyanaz, nemde?. bár esetünkben.. nos, ezt mind jól tudjuk. remélem azért télen is emlékezni fogok rá, hogy nem szabad megölnöm az alfát, hogy megörököljelek téged.
nem találtam hibát, csodás kis előtörténet volt. szaladj foglalózni, aztán játszani is!
Vissza az elejére Go down

lora calder;;
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
wolves of mercy falls :: karakteralkotás :: a csodálatosak :: wolves-
Ugrás: