wolves of mercy falls
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

wolves of mercy falls

...

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
welcome

wolves: 5

humans : 3

hunters : 1

nők : 5

férfiak : 4
staff
madeleine
dorne

archie
lawson

emilia
shilas

ic chat
Legutóbbi témák
» Marcie Gallagher
Stacey Misery Clark EmptySzomb. Okt. 19, 2013 1:12 am by Emilia Shilas

» caius loontwill
Stacey Misery Clark EmptyVas. Okt. 13, 2013 8:28 am by Emilia Shilas

» MF Városi Könyvtár - Lana & Barker
Stacey Misery Clark EmptySzomb. Okt. 12, 2013 8:41 am by Lana Winters

» Mercy Falls High School - Archie & Lana
Stacey Misery Clark EmptySzomb. Okt. 12, 2013 7:33 am by Lana Winters

» pb foglaló
Stacey Misery Clark EmptySzer. Okt. 09, 2013 6:02 am by Sofía de Castro

» Sofía de Castro
Stacey Misery Clark EmptySzer. Okt. 09, 2013 4:47 am by Madeleine Dorne

» just maccon
Stacey Misery Clark EmptySzer. Okt. 09, 2013 4:39 am by Madeleine Dorne

» lora calder;;
Stacey Misery Clark EmptyVas. Okt. 06, 2013 4:58 am by Archie Lawson

» Aaron Redway
Stacey Misery Clark EmptyVas. Okt. 06, 2013 1:18 am by Aaron Redway

Stacey Misery Clark

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Stacey M. Clark

Stacey M. Clark

Hozzászólások száma : 3

Stacey Misery Clark Empty
TémanyitásTárgy: Stacey Misery Clark   Stacey Misery Clark EmptySzomb. Szept. 28, 2013 9:58 am

Clark

Stacey Misery

születésnap
1993.január.08
becenév
Stac
csoport
human
családi állapot

egyedülálló
pb
ideideide
user
Helo

Megakarsz ismerni? Tudni szeretnél rólam dolgokat? Minek az neked, hisz úgysem kezdesz vele semmit… csak egy újabb jelentéktelen információval gazdagodsz, amit az agyad úgyis kidob alvás során. Mindegy, a lényeg úgyis ugyanaz marad, foglalj helyet és hallgasd végig a sztorimat.
Január 8-án születtem, egy hóesésben gazdag és mínuszokban pompázó újévi héten, abban a városban, ahol anyám is megszületett. Ja, el is felejtettem mondani, nem idevalósi vagyok, de már évek óta itt élek.
Visszatérve a nagyon érdekfeszítő életemre azt kell elmondjam, hogy a gyerekorom igazán remek volt. Volt két szülőm, aki iszonyatosan imádott és egymást is szerették, nem sokat láttam őket veszekedni, nem volt az életembe olyan, hogy ’most a papa elmegy pár napra’. Szerencsésnek mondhatom magam, s még a nagyszüleimet is ismertem.
Káprázatos gyerekkor után, hamar bekellett látniuk a szüleimnek, hogy korántsem vagyok olyan  angyali teremtés, mint amilyennek ők láttak. Nem mintha törekedtem volna arra, hogy rózsaszín felhőt varázsoljak eléjük, ettől függetlenül mindig is szerettek és támogattak.
Szükségem is volt arra, hogy mellettem legyenek jóban rosszban, tejben vajban hisz 14 éves koromtól egészen 17 éves koromig anorexiában szenvedtem, alig ettem valamit, s amúgy is törékeny testalkatom még jobban elvesztette erősségét. De ne ijedj meg, már jól vagyok, sőt kicsattanok az egészségtől.
Óh, biztos vagyok abban, hogy már nagyon unod az írásomat, és a ’tökéletes’ életemet, ezért nem is szaporítanám tovább a szót… hisz nincs több érdekes dolog az életembe. Jelenleg egyedül élek, a saját lakásomban, amit ha hiszel, ha nem, nem a szüleim finanszíroznak, a saját zsebemből fizetem a számláimat, a plusz költségeimet és az egyetemet. Pincérnőként dolgozok az egyik közeli kis bárban, lehet onnan is vagyok neked ennyire ismerős, hisz ki ne venne észre egy vörös hajú, szeplőkkel teli zöld igéző tekintetű lányt?
A szüleim is erre laknak, ja, és mielőtt megkérdeznéd, szingli vagyok, tehát szabadon pasizhatok, ha ahhoz van kedvem. Nem vagyok pasi faló, inkább lassan jársz, tovább élsz típus vagyok, óvatosan bánok a hímneműekkel. Úgy vagyok vele, hogy majd jön valaki az életembe, a megfelelő személy persze, és az majd mindent előhoz belőlem.
De most már tényleg befejeztem, ketyeg az óra, neked is és nekem is mennem kell.
© darren criss
Vissza az elejére Go down
Archie Lawson

Archie Lawson

Hozzászólások száma : 14

Stacey Misery Clark Empty
TémanyitásTárgy: Re: Stacey Misery Clark   Stacey Misery Clark EmptySzomb. Szept. 28, 2013 10:53 am

Elfogadva !

ó, kislány! ugyan azt mondtad, nem vagy egy angyali teremtés, mégis, az egész életed rózsaszín, ragadós, édes cukormázzal van bekenve, és te vagy az üdvözülten mosolygó hercegnő az egésznek a közepén. én legalábbis nem ismerem a másik oldaladat. majd mutasd meg, hogy higgyek neked.
nincs hiba, mehetsz foglalózni ! : D
Vissza az elejére Go down

Stacey Misery Clark
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
wolves of mercy falls :: karakteralkotás :: a csodálatosak :: humans-
Ugrás: